Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20140430_aswh_feyenoord

Informatie kaartverkoop ASWH – Feyenoord

Feyenoord speelt aanstaande vrijdag voor het tweede jaar op rij een oefenwedstrijd tegen zaterdag hoofdklasser ASWH, een ploeg die afgelopen seizoen de landelijke amateurbeker won.

Kaarten voor deze wedstrijd, die vrijdag om 19.30 uur begint, zijn woensdag en donderdag tussen 19.30 en 21.00 uur verkrijgbaar bij ASWH. Daarnaast zijn er kaarten te bestellen via www.aswh.nl/feyenoord. De online kaartverkoop is actief tot uiterlijk vrijdag 15.00 uur. Kaarten voor volwassenen zijn verkrijgbaar vanaf € 15,00 per stuk. Aan de fysieke kassa’s op de wedstrijddag is de prijs € 2,50 per kaartje hoger. 

De wedstrijd tegen ASWH staat vrijdag onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom. De poorten van het complex zijn vanaf 16.30 uur geopend. Zo wordt er op het hoofdveld vanaf 17.15 uur een clinic aan ASWH jeugdspelers gegeven door Feyenoord Soccer Schools onder leiding van Ben Wijnstekers. Bij het Feyenoord-springkussen kunnen de jongste bezoekers op de foto met Feyenoord-mascotte Coentje. Ook is er een merchandise stand aanwezig waar onder meer het nieuwe Feyenoord-thuistenue kan worden aangeschaft.