Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Informatie afscheid Christian Gyan

Feyenoord en FSV De Feijenoorder bieden supporters de kans om op vrijdag 21 januari aanstaande een laatste groet te brengen aan Christian Gyan. De Ghanese oud-speler overleed 29 december 2021 op 43-jarige leeftijd. In dit bericht lees je meer informatie over het afscheid.

De familie van Christian Gyan is zeer dankbaar voor de donatiecampagne van Feyenoord en FSV De Feijenoorder, die dankzij vele donaties totaal liefst € 147.307,90 opbracht. Zij hebben aangegeven de supporters graag de kans te geven om vrijdag een laatste groet te brengen, een dag voordat de uitvaart plaatsvindt in besloten kring.

Supporters kunnen vanaf 14:15 uur verzamelen op het voorplein van De Kuip aan de Olympiaweg, waar de rouwauto met Christian Gyan langs zal rijden. Vanwege de coronamaatregelen worden alle aanwezigen verzocht om zich zoveel mogelijk over het voorplein te verspreiden en de afstand tot de familie van Gyan te respecteren.

Feyenoord en de FSV De Feijenoorder hopen op een waardig eerbetoon aan Christian Gyan, een echte publiekslieveling die tien jaar onder contract stond bij de club en in zijn tijd in Nederland vele harten van het legioen veroverde.