Fanshop
Fanshop
oud%20spelers%20diner-39

In beeld: Oud-Feyenoord sluit jaar stijlvol af met diner

Met een gezellig diner heeft Oud-Feyenoord afgelopen vrijdagavond op stijlvolle wijze het jaar 2017 afgesloten. Meer dan honderd aanwezigen genoten in The Harbour Club van een driegangendiner en keken daarnaast met elkaar terug op het afgelopen jaar, waarin Feyenoord voor het eerst sinds achttien jaar een landstitel mocht vieren.

Tijdens de gezellige bijeenkomst kwamen verschillende generaties oud-spelers samen. Zo waren oer-Feyenoorders als Gerard Kerkum en Wim Jansen aanwezig, maar schoven onder meer ook Mario Been, Martin van Geel, Paul Bosvelt, Edwin Zoetebier, Edwin de Graaf en Pascal Bosschaart aan.

Nadat Hans Venneker, de voorzitter van Oud-Feyenoord, de avond had afgetrapt heette ook algemeen directeur Jan de Jong de oud-spelers en hun partners van harte welkom. ‘Deze bijeenkomst aan het einde van het kalenderjaar begint een traditie te worden, die we met elkaar moeten voortzetten,’ zei De Jong, die daarbij benadrukte dat Feyenoord als club veel waarde hecht aan de band met de oud-spelers.

Voor Oud-Feyenoord was het diner de laatste activiteit van 2017, nadat eerder dit seizoen onder andere de traditionele reünie rondom de openingswedstrijd en een footgolf-evenement plaatsvonden. 

  • Oud-Feyenoord