Fanshop
Fanshop
training%2011okt-7

In beeld: Kongolo, Toornstra en Vilhena terug op Varkenoord

Een dag na de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Frankrijk (0-1) trainden Terence Kongolo, Jens Toornstra en Tonny Vilhena al weer mee bij Feyenoord. Het drietal kwam maandagavond niet in actie bij Oranje en meldde zich daarom dinsdag weer op Varkenoord, waar de selectie zich voorbereidt op het uitduel met N.E.C. van aanstaande zondag.

Rick Karsdorp ontbrak wel op het trainingsveld. De rechtsback speelde maandag negentig minuten bij Oranje en gaf na afloop te kennen last te hebben van zijn schouder. Onderzoek in het Erasmus Medisch Centrum wees dinsdagochtend uit dat hij geen schade aan zijn schouder heeft overgehouden.

Naast Karsdorp ontbraken ook de internationals Karim El Ahmadi, Nicolai Jørgensen, Renato Tapia, Lucas Woudenberg, Bilal Basaçikoglu, Justin Bijlow en Emil Hansson. Een deel van de selectie speelt dinsdag bovendien met Feyenoord 2 tegen Swansea City 2 in het kader van de Premier League International Cup

Voor de selectie van Feyenoord staat woensdag om 10:30 uur opnieuw een training op het programma. Op donderdag genieten de spelers van een rustdag, waarna de ploeg zich tijdens de besloten trainingen van vrijdag en zaterdag verder zal gaan voorbereiden op de wedstrijd tegen N.E.C.