Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
AS3I1138

In beeld: Feyenoord op weg naar Klassieker

Op een warm en zonnig Varkenoord heeft de selectie van Feyenoord dinsdag de tweede training van de week afgewerkt in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Ajax van aanstaande zondag.

Omdat nog altijd acht spelers ontbreken wegens internationale verplichtingen, sloten vier spelers van Feyenoord Onder 19 aan op de training, te weten Mats Knoester, Jordy Wehrmann, Tyrell Malacia en Nigel Robertha.

Van alle internationals is alleen Nicolai Jørgensen reeds teruggekeerd in Rotterdam. Hij trainde dinsdag met de groep mee. Terence Kongolo en Bilal Basaçikoglu trainden opnieuw individueel.

Van de afwezige spelers zijn er zes voor wie er later op de dinsdag een interland op het programma staat. Rick Karsdorp, Jens Toornstra, Steven Berghuis en Tonny Vilhena behoren tot de selectie van het Nederlands elftal, dat het dinsdagavond in een vriendschappelijk duel opneemt tegen Italië. Karim El Ahmadi speelt om 20:00 uur met Marokko vriendschappelijk tegen Tunesië, terwijl voor Justin Bijlow de EK-kwalificatiewedstrijd met Oranje Onder 19 tegen Griekenland wacht.

De selectie van Feyenoord heeft woensdag een rustdag en keert donderdag terug op Varkenoord voor een besloten training.

Ajax – Feyenoord wordt zondag om 14:30 uur gespeeld in de Amsterdam Arena.