Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_5006

Impressie dag 5 werkzaamheden Maasgebouw

Het Maasgebouw krijgt de komende weken een grote opknapbeurt. Gedurende de eerste fase van de werkzaamheden, durende van maandag 24 augustus tot en met 29 augustus, heeft het publiek geen toegang tot het werkterrein. Daarom is hier dagelijks een update te vinden van de vorderingen. Vandaag dag 5.

Op vrijdag 28 augustus zijn op de vijfde dag van de werkzaamheden in het Maasgebouw de vloeren op de tweede etage dichtgemaakt, waar ook alle steenstrips op de zijwanden zijn geplaatst. In brasserie De Kuip Eten en Drinken is er wederom veel geschilderd en is de vloer flink onder handen genomen. Dit weekend wordt er nog doorgewerkt, waarna het Maasgebouw aanstaande maandag weer toegankelijk is voor het publiek.

De werkzaamheden in De Kuip Eten en Drinken zullen in de komende weken worden afgerond, maar we ontvangen u vanaf maandag 10:30 graag weer voor een kop koffie of een lunch. Alvast reserveren? Dat kan hier. Tip: combineer een bezoek aan De Kuip Eten en Drinken met een training van Feyenoord. Kijk hier voor de actuele trainingstijden.