Fanshop
Fanshop
Fey-psv-7

Immers op huurbasis naar Cardiff City

Lex Immers speelt de rest van dit seizoen voor Cardiff City. Feyenoord heeft met de Britse club overeenstemming bereikt over een verhuur van de 29-jarige middenvelder, die per direct de overstap maakt naar de huidige nummer negen van het Championship. Immers heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2017.

‘Voor Lex was het een langgekoesterde wens om ooit in Groot-Brittannië te voetballen’, reageert technisch directeur Martin van Geel. ‘Bovendien wil hij graag meer aan spelen toekomen dan dit seizoen bij Feyenoord het geval is. Die kans willen we hem graag bieden. Ook omdat Lex zich bij Feyenoord altijd een echte prof heeft getoond, terwijl de situatie voor hem de afgelopen maanden niet altijd even makkelijk was. Wij wensen hem de komende periode veel succes bij Cardiff.’

Immers was bezig aan zijn vierde seizoen in De Kuip, nadat hij in de zomer van 2012 de overstap maakte van ADO Den Haag naar Feyenoord. De middenvelder speelde afgelopen zondag tegen PSV als invaller zijn honderdste competitiewedstrijd in Feyenoord-shirt. In die duels scoorde hij in totaal 31 keer.