Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Hulshoff tekent bij en maakt overstap naar Feyenoord 1

Feyenoord heeft het contract met Sipke Hulshoff verlengd voor de duur van twee jaar. De 47-jarige oefenmeester, die nu tot medio 2024 vastligt in Rotterdam, zal na het huidige seizoen het trainerschap van Onder 21 op Varkenoord verruilen voor de functie van assistent-trainer bij het eerste elftal.

Bij Feyenoord 1 zal Hulshoff samen met Marino Pusic en John de Wolf hoofdtrainer Arne Slot gaan assisteren. Hulshoff is sinds de zomer van 2021 werkzaam bij Feyenoord, waar hij momenteel verantwoordelijk is voor Onder 21. Eerder was de Fries al actief bij onder meer SC Cambuur, FC Groningen en Red Bull Ghana.

‘Ik ben erg blij met het vertrouwen dat ik van de club krijg,’ zegt Hulshoff. ‘Ik heb het bij Feyenoord enorm naar mijn zin en kijk dan ook uit naar mijn nieuwe rol als assistent-trainer bij het eerste elftal. Tot die tijd is er voor mij alles aan gelegen om het huidige seizoen zo goed als mogelijk af te sluiten met Feyenoord Onder 21.’

Technisch directeur Frank Arnesen: ‘Sipke heeft veel kwaliteiten, waaronder als veldtrainer, waar een grote kracht van hem ligt. Dat laat hij hier bij Feyenoord dagelijks zien. Het is dan ook een prettig gegeven en goed voor de club dat hij voor langere tijd in Rotterdam blijft en in die hoedanigheid vanaf volgend seizoen fulltime bij het eerste elftal gaat assisteren.’

Hoe de na dit seizoen vacante positie van hoofdtrainer van Feyenoord Onder 21 zal worden ingevuld wordt op een later moment bekend.