Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
peter%20houtman-3

Houtman bedankt supporters voor steunbetuigingen

Peter Houtman is weer thuis. De oud-speler en huidige stadionspeaker van Feyenoord heeft maandag het Maasstad Ziekenhuis mogen verlaten, waar hij sinds vrijdag verbleef.

De 60-jarige Houtman werd vrijdagavond in het ziekenhuis opgenomen met pijn aan zijn borst. Ter plekke bleek de voormalig spits een dichtgeslibde ader te hebben, waarop hij direct gedotterd werd. Daardoor moest hij de wedstrijd tegen ADO Den Haag van afgelopen zondag aan zich voorbij laten gaan, evenals het belangrijke bekerduel met PSV van woensdag.

‘Het is heel gek om niet bij de wedstrijden te zijn, maar het belangrijkst is natuurlijk mijn gezondheid. En die gaat gelukkig weer de goede kant op,’ zegt Houtman, die al sinds 1998 stadionspeaker is in De Kuip. ‘De afgelopen dagen heb ik heel veel lieve berichten gekregen. Die zijn erg leuk om te lezen en geven me veel steun bij het herstel. Daar wil ik alle supporters dan ook hartelijk voor bedanken. Ik hoop snel weer helemaal de oude te zijn en in De Kuip langs de lijn te kunnen staan. Wanneer dat precies zal zijn, weet ik nog niet. Dat zal in overleg met de artsen bepaald worden.’

Houtman zal woensdagavond worden vervangen door Jacques Nachtegaal. Afgelopen zondag was Hans Martens zijn invaller.