Fanshop
Fanshop
Fanshop

Hoge kortingen op adidas-collectie 2015-2016

Een van de Feyenoord Fanshops bij De Kuip is vanaf deze week speciaal ingericht voor de verkoop van de adidas-collectie van het seizoen 2015-2016. In de clubwinkel onder het Topsportcentrum Rotterdam profiteren supporters van hoge kortingen op de wedstrijd- en trainingslijn van het afgelopen seizoen.

In de clubwinkel tegenover De Kuip zijn het thuisshirt en uitshirt van het voorbije seizoen nog in alle kindermaten verkrijgbaar, voor 35 euro per stuk. Daarnaast kun je er terecht voor de laatste maten van bijvoorbeeld trainingsshirts, truien, presentatiepakken, polo’s, jassen en shorts. Kortingen op de adidas-collectie lopen op tot wel vijftig procent.

De Fanshop bij het Topsportcentrum is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:30 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag zijn de deuren van de clubwinkel van 9:30 uur tot 17:00 uur geopend.

Ben je juist op zoek naar Feyenoord-kleding voor het nieuwe seizoen? Kom dan langs in de Feyenoord Fanshop in het Marathongebouw (naast De Kuip) of op Rotterdam Centraal. Online bestellen kan via www.feyenoordfanshop.nl.