Fanshop
Fanshop
Visual%20(excl

Hoe groot is jouw hart voor Feyenoord?

Opel, Feyenoord en de Hartstichting dagen alle supporters uit om hun kennis van Feyenoord te tonen. Via het Facebook-kanaal van Feyenoord heeft iedereen toegang tot de test, waarin deelnemers 12 Feyenoord-gerelateerde vragen voorgeschoteld krijgen. Iedereen start de test met 120 hartslagen, die teruglopen naarmate de tijd verstrijkt. Elk goed antwoord levert vijf extra hartslagen op, terwijl elk fout antwoord deelnemers drie extra hartslagen kost. Het gaat erom zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden en zoveel mogelijk hartslagen over te houden.

Naar de test: https://hartvoorfeyenoord.fb-apps.eu

Prijs
Zet jij de beste score neer? Dan win je de eerste twee kaarten voor alle thuiswedstrijden van Feyenoord in de groepsfase van het Europees voetbal in seizoen 2017-2018. Bovendien maakt iedereen die de test vóór donderdag 15 juni doet kans op een unieke barbecue met acht vrienden in De Kuip, inclusief een potje voetbal in de vorm van een mini-toernooi tegen drie andere vriendenteams op het heilige gras!

Alle Feyenoord-supporters kunnen tot en met vrijdag 30 juni iedere dag één poging wagen om de beste score neer te zetten. Alleen de best behaalde score wordt meegenomen in de ranking.

Opel en Feyenoord helpen de Hartstichting
Met dit initiatief vragen Opel en Feyenoord aandacht voor de Hartstichting, waarmee sinds november 2014 wordt samengewerkt. Jaarlijks kunnen zo’n 2.500 levens gered worden als iedereen met een hartstilstand binnen zes minuten gereanimeerd wordt. Daarvoor zijn ten minste 170.000 burgerhulpverleners nodig. Het gezamenlijke doel van Opel, Feyenoord en de Hartstichting om dit aantal hulpverleners te werven, is bijna bereikt. De teller staat op 162.126 burgerhulpverleners. Kun jij reanimeren? Meld je dan hier aan als burgerhulpverlener.  Kun je nog niet reanimeren maar wil je dit wel leren? Geef je dan hier op.

  • Opel