Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Het Legioen

Het Legioen kiest Bijlow als Speler van de Maand

Justin Bijlow is de Legioen Speler van de Maand augustus. De jonge keeper kreeg de meeste stemmen van leden van Het Legioen, die de afgelopen weken punten konden geven aan hun favoriete Feyenoorder van de eerste maand van het nieuwe seizoen.

Hoofdrol in augustus
Bijlow begon de maand augustus op geweldige wijze, door in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV een hoofdrol op te eisen. In de beslissende strafschoppenserie pakte hij twee penalty’s, waarmee de doelman een groot aandeel had in de eerste prijs van het nieuwe seizoen. De beste momenten van Bijlow in de maand augustus zie je in de videospeler.

Verrast
De doelman werd in Studio Feyenoord verrast met de prijs, die dit jaar een nieuwe look heeft gekregen ten opzichte van vorig seizoen (zie video). ‘Hier ben ik heel blij mee,’ reageerde Bijlow aan tafel. ‘Zeker omdat het behalve de eerste maand van het seizoen ook mijn eerste maand als eerste keeper is. Ik had dit niet verwacht, maar ik ben echt heel blij met deze prijs van het publiek.’

Speler van het Seizoen
Met zijn verkiezing liet Bijlow onder andere Robin van Persie (tweede) en Jens Toornstra (derde) nipt achter zich. Legioen-leden kunnen na afloop van elke maand twaalf punten verdelen over drie Feyenoorders. De speler die over het hele seizoen de meeste punten heeft verzameld, kroont zich tot Speler van het Seizoen 2018-2019.