Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
nieuwsbericht_visual_v1

Het Legioen ‘gasthoofdredacteur’ van jubileumeditie Feyenoord Magazine

Het Legioen bestaat eind januari 2018 precies tien jaar. Feyenoord Magazine staat hier uitgebreid bij stil en maakt ‘Het Legioen’ gasthoofdredacteur van editie zeven van het officiële clubmagazine, die eveneens eind januari verschijnt. Dat betekent dat je als Legioen-lid de kans hebt om mee te denken over en/of mee te werken aan dit bijzondere jubileumnummer.

Wat moet je hiervoor doen? Stuur uiterlijk woensdag 6 december maximaal drie ideeën voor Feyenoord Magazine naar [email protected]. Dit kunnen ideeën zijn voor geschreven artikelen, zoals interviews of reportages, maar ook voor bijvoorbeeld een bijzondere cover, een mooie fotoreportage, een speciale illustratie of misschien wel een leuke quiz of strip.

Redactievergadering
De redactie van Feyenoord zal naar aanleiding van de binnengekomen ideeën een aantal supporters uitnodigen voor de redactievergadering voor deze jubileumeditie, terwijl je de kans krijgt om jouw eigen productie te maken voor Feyenoord Magazine, in samenwerking met de redactie.

Dus: heb je altijd al zelf een speler of een andere Feyenoorder willen interviewen, wil je graag je eigen verhaal vertellen of lijkt het je leuk om eens achter de schermen te kijken bij de totstandkoming van Feyenoord Magazine, stuur dan jouw ideeën in en wie weet word je uitgenodigd om aan te schuiven bij de eerstvolgende redactievergadering en/of om jouw idee voor de jubileumeditie ten uitvoer te brengen.

Alle Legioen-leden ontvangen kort voor de kerstdagen eerst nog editie zes van het officiële clubmagazine.