Fanshop
Fanshop
Overzichtsshot%201908

Het Legioen financiert extra fitness- en krachtapparatuur 1908

De spelers van Feyenoord 1 kunnen zich vanaf komend seizoen in het zweet werken op speciale fitness- en krachtapparatuur. Op de nieuwe trainingsaccommodatie 1908 komen namelijk met de gelden van Het Legioen gefinancierde apparaten te staan. Dat is de uitkomst van de stemming onder Legioen-leden.

Overtuigende keuze
De 67.000 leden konden stemmen op drie mogelijke bestemmingen voor de gelden van de officiële supportersclub van Feyenoord: behalve extra fitness- en krachtapparatuur waren ook een sauna en herstelbad of de inrichting van de kleedkamer opties.

Ruim 56 procent van de stemmen ging naar de optie ‘extra fitness- en krachtapparatuur’, waarmee de nieuwe fitness- en oefenruimte op het nieuwe trainingscomplex optimaal benut gaat worden met de door Het Legioen gefinancierde extra faciliteiten.

Winnaar van exclusieve rondleiding
Uit alle stemmers is een winnaar gekozen die samen met een kameraad aanwezig mag zijn bij de officiële opening van het nieuwe trainingscomplex. De winnaar, met wie binnenkort persoonlijk contact opgenomen wordt, krijgt een exclusieve rondleiding en gaat met eigen ogen zien hoe Het Legioen heeft bijgedragen aan de bouw van de faciliteiten.

Feyenoord zal ook de twee opties die niet worden gekozen realiseren voor het eerste elftal. De club zal deze opties op een andere wijze financieren. Alleen de extra fitness- en krachtapparatuur wordt gefinancierd via de gelden van Het Legioen, waarmee de officiële supportersclub zorgt voor een uitbreiding van de financiële mogelijkheden voor 1908.

Legioen-lid worden?
Wil jij in de toekomst invloed hebben op belangrijke kwesties? Sluit je dan aan bij Het Legioen, laat je stem horen en beslis mee om samen Feyenoord sterker te maken.

  • 1908