Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Het Kameraadjes Voetbalfeest komt er weer aan!

Op zondag 26 maart is het weer tijd voor het jaarlijkse Kameraadjes Voetbalfeest. Net als voorgaande jaren is er weer genoeg te doen op deze spetterende dag. Activiteiten, optredens en natuurlijk de mogelijkheid om een handtekening te scoren van jouw favoriete Feyenoord-speler. Scoor vanaf volgende week je kaartje en feest met op het leukste voetbalfeest van het jaar!

Optredens van topartiesten

Het evenement is verdeeld in een binnen- en buitenprogramma. In de buitenring van het stadion kunnen de kinderen zich de hele dag uitleven via verschillende activiteiten. Het binnenprogramma bestaat uit een wervelende show in het stadion, waar onder meer een bekende Nederlandse artiest zal optreden. Wie dat wordt? Dat gaan we natuurlijk nog niet zeggen… Maar hij of zij heeft wel een vraag voor jou; hoe voel jij je als je danst?

Iedereen is welkom!

Of je nu 0 jaar bent of 14 jaar, en of je nu wel of geen lid bent van de Feyenoord Juniorclub, iedereen is welkom. Alle Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je Kameraadje, dan ontvang je via de mail een speciale kortingscode om de gratis kaart te bestellen. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee; zij betalen slechts € 8,- per kaartje. Per Kameraadjes-lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten bijgekocht worden.

Voor leden van de Feyenoord Juniorclub geldt een voorrangsperiode van twee weken. Daarna kunnen ook niet-leden kaarten kopen. Er zijn 10.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Wees er snel bij, want de editie van vorig jaar was snel uitverkocht!

Kameraadjes Voetbalfeest 2016

Wil je (nog eens) zien hoe het vorig jaar was tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest? Bekijk hier de foto’s.

Nog geen Kameraadje?

Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Als je je nu aanmeldt, betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 8,75 én ontvang je een gratis kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Meld je hier aan voor de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes.