Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
kampioen_#feyenoordkampioen_websitevisual

Herbeleef het kampioenschap via FeyenoordKampioen.nl

De speciale website die Feyenoord lanceerde na het binnenhalen van de vijftiende landstitel, is nog altijd te bezoeken. Via www.feyenoordkampioen.nl kun je alles rondom het kampioenschap herbeleven.

Zo zijn via www.feyenoordkampioen.nl de twee live uitzendingen die zondag na het laatste fluitsignaal en maandag rondom de huldiging werden gemaakt, in z’n geheel terug te kijken. In totaal gaat het daarbij om vierenhalf uur aan beeldmateriaal.

Ook kun je via de speciale website de 360 graden livestream terugkijken die werd getoond tijdens de huldiging. Via de Snapchat Story zie je hoe supporters het kampioenschap beleefden, terwijl ook de volledige uitzendingen van Feyenoord TV van maandag 15 en dinsdag 16 mei zijn terug te kijken.

Via de YouTube playlist ‘Feyenoord Landskampioen 2016-2017’ zijn bovendien de meer dan tachtig korte video’s terug te zien die rondom het kampioenschap werden gemaakt. De social live stream laat je zien wat er de afgelopen dagen allemaal op social media is geplaatst onder de hashtag #FeyenoordKampioen.

Wil je je nogmaals onderdompelen in de feestvreugde? Ga dan snel naar www.feyenoordkampioen.nl!