Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
cinema1

Heilige grasmat toneel van zomerse evenementen

Het heilige gras van De Kuip, normaliter alleen bestemd voor wedstrijden en trainingen van Feyenoord 1 en waar vorige week het Nederlands elftal tegen Ghana speelde, is deze periode toneel van diverse evenementen. Wie op dit moment een blik over het veld werpt, ziet de opbouw van onder meer een groot podium en diverse partytenten, waarmee het stadion wordt klaargestoomd voor de dance events Cinéma in De Kuip (vrijdag) en Mysterious (zaterdag).

De grasmat van De Kuip, in april nog verkozen tot beste veld van Nederland, zal vanavond en zaterdag volstromen met feestgangers. Met de derde editie van Cinéma in De Kuip en de tweede editie van Mysterious staan er twee topevenementen op een unieke en magische locatie op het programma. Mede vanwege de verwachte zomerse weersomstandigheden beloven het fantastische feesten te worden. Kijk voor alle informatie en bijvoorbeeld de line-up op www.cinemaindekuip.nl en www.mysterious-event.com. Op de website van De Kuip staat belangrijke reisinformatie omtrent Cinéma in De Kuip.

Een week na de dance events rolt de bal weer in De Kuip, wat alles te maken heeft met de bedrijventoernooien die op het programma staan. Vanaf maandag 16 juni is het heilige veld een week lang toneel van voetbaltoernooien om de Horeca Cup, Haven Cup, Kuip Cup, Bouw Cup en Agri Cup. Voor de deelnemers zijn deze jaarlijks terugkerende toernooien een unieke gelegenheid om te voetballen op de mooiste grasmat van Nederland.

Op maandag 7 juli, bijna twee weken na de eerste training van Feyenoord van het seizoen 2014-2015, wordt de grasmat van De Kuip vervangen. In principe wordt nog dezelfde week een nieuw veld neergelegd, ruim voordat voor Feyenoord de eerste competitiewedstrijd en de duels in de voorronde van de Champions League op het programma staan.