Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
13320913_10153470792606816_5955610875917502623_o

Hardlopen door De Kuip: gaat u de uitdaging aan?

Feyenoord organiseert op woensdag 24 mei 2017 voor de tweede keer de Feyenoord Foundation FunRun. Tijdens dit hardloopevenement lopen deelnemers langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Hiermee halen zij geld op voor de goede doelen: het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Gaat u samen met uw collega’s en/of relaties de uitdaging aan? Stel dan een businessteam van vier personen samen en doe mee met de Feyenoord Foundation BusinessRun.

Programma
Vanaf 18:00 uur  Ontvangst in de Van Beuningenzaal 
                             en/of de Business Units
18:45 uur             Welkomstwoord in de Van Beuningenzaal
19:15 uur             Start 5 km BusinessRun
20:30 uur             Start 10 km BusinessRun

Graag ontvangen wij u met een hapje en een drankje. Uiteraard worden er professionele teamfoto’s gemaakt in De Kuip. Het parcours voert u langs trainings- en opleidingscomplex Varkenoord, over de Coen Moulijnweg, de tribunes van De Kuip en via de spelerstunnel langs het heilige gras. De finish ligt voor de monumentale Olympiazijde van De Kuip. Na afloop bent u weer van harte welkom in de Van Beuningenzaal, waar iedereen een medaille krijgt. In deze zaal maken wij tevens het klassement bekend.

Businessteam
Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen € 375,- per team incl. btw. Bent u lid van de Feyenoord Business Club? Dan ontvangt u met uw FBC-relatienummer een FBC-korting van 10% op het inschrijfbedrag. 

Alle teams ontvangen:

  • Startnummers, spelden en tijdregistratie
  • Twee parkeerkaarten

  • Toegang tot de Business Lounge (Van Beuningenzaal) aan de Olympiazijde

  • Eén consumptie per persoon

  • Officiële Feyenoord Foundation FunRun-medailles
  • Originele shirts van de Feyenoord Foundation FunRun met Feyenoord- en Adidas-logo

  • Een teamfoto in De Kuip

  • Toegangsbandjes voor de Business Lounge (Van Beuningenzaal)

Startpakketten worden één week voor het evenement persoonlijk bij u langsgebracht.

Lopen voor het goede doel
Wij hopen samen met u zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Dankzij het Feyenoord-donatieplatform kunt u snel en eenvoudig een eigen actiepagina aanmaken voor het goede doel en uw actie delen met collega’s en relaties. Indien uw bedrijf minimaal € 200,- heeft opgehaald, vermelden wij de naam van uw bedrijf op de Feyenoord Foundation FunRun-website.

Voor het businessteam dat via haar donatiepagina het hoogste bedrag ophaalt voor de goede doelen, ligt een prachtige prijs in het verschiet. Deze prijs wordt na de 10 km BusinessRun in de Van Beuningenzaal uitgereikt.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de Feyenoord Foundation BusinessRun of heeft u vragen, dan kunt u zich richten tot [email protected].

Meer informatie?
Op www.feyenoord.nl/FunRun vindt u meer informatie.

Wij verheugen ons op uw deelname!