Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Hans Twigt wint jubileumeditie Professor Feyenoord

Hans Twigt is vrijdagavond de winnaar geworden van de tiende editie van de Feyenoord-kennisquiz Professor Feyenoord, die jaarlijks wordt georganiseerd door de Feyenoord Supportersvereniging. Twigt, die zich in 2010 ook al kroonde tot Professor Feyenoord, had in de kantine op Varkenoord de meeste vragen goed van alle deelnemers. De winnaar van vorig jaar, Kees van Gent, eindigde op de tweede plaats, terwijl de derde plaats werd opgeëist door Danny Barends.

In totaal hadden 62 Feyenoord-kenners zich ingeschreven voor de quiz, waaronder Feyenoords jeugdtrainers Gaston Taument en Cor Adriaanse. In de eerste twee rondes, met elk dertig vragen, werd er in koppels gespeeld. In de slotronde speelden alle deelnemers voor zichzelf.

Omdat het een jubileumeditie van de kennisquiz was, werd er na twee ronden ook een prijs uitgedeeld aan het beste koppel. Deze ging naar Hans Twigt en Kees van Gent, die een VIP-arrangement voor een wedstrijd in De Kuip kregen aangeboden. Deze prijs was beschikbaar gesteld door Feyenoord.