Fanshop
Fanshop
AS3I5549

Hamer derde debutant uit eigen jeugdopleiding

Na Mo El Hankouri en Emil Hansson kan ook Gustavo Hamer binnenkort zijn portret ophangen aan de ‘Wall of Talents’ van Feyenoord Academy. De 19-jarige middenvelder maakte zondagmiddag in de Klassieker namelijk zijn officiële debuut voor Feyenoord 1. Daarmee is hij de derde speler uit de jeugdopleiding die dit seizoen debuteert.

Hamer kwam in de Amsterdam Arena na 89 minuten in het veld als vervanger van Bart Nieuwkoop. Anderhalve week eerder speelde Hamer al negentig minuten mee als rechtsback in de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht. Dat was zijn eerste optreden in De Kuip namens Feyenoord 1.

Hamer maakt al het hele seizoen deel uit van de eerste selectie. Hij maakte, net als Emil Hansson en Mo El Hankouri, afgelopen zomer de overstap vanuit Feyenoord Academy. El Hankouri (thuis tegen Excelsior) en Hansson (thuis tegen AZ) maakten al eerder dit seizoen hun officiële debuut voor Feyenoord 1. 

 

Een moment om trots op te zijn voor @gustavohamerr: hij maakte in de #Klassieker zijn officiële debuut voor #Feyenoord.  #ajafey

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op