Fanshop
Fanshop
IMG_4138

Grote belangstelling voor Feyenoord bij aankomst in Turkije

De selectie van Feyenoord is woensdagmiddag veilig geland in Istanbul, waar het donderdagavond Fenerbahçe treft voor de Europa League. Iets na half één plaatselijke tijd (in Turkije is het één uur later dan in Nederland) zetten de twintig spelers en de staf voet op Turkse bodem, nadat ze zo’n drie uur eerder waren vertrokken vanaf Rotterdam The Hague Airport.

De meeste aandacht ging uiteraard uit naar Dirk Kuyt, die drie jaar voor Fenerbahçe speelde. Al direct na het passeren van de douane kreeg de aanvoerder talloze verzoeken om op de foto te gaan, terwijl buiten vele cameraploegen hem opwachtten. Een tv-zender zond de aankomst van Feyenoord zelfs live uit.

Na de aankomst op het vliegveld vertrok Feyenoord per bus naar het hotel. Rond 19:00 uur plaatselijke tijd (18:00 uur in Nederland) zal de selectie de laatste training afwerken in aanloop naar het Europa League-duel met Fenerbahçe. Dat doet de ploeg in het Sükrü Saracoglustadion van Fenerbahçe, waar 386 Feyenoord-supporters de ploeg donderdagavond zullen aanmoedigen vanuit het bezoekersvak.

Voor de training schuiven Kuyt en hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst aan voor een persconferentie, waarin zij vooruitblikken op het tweede groepsduel. Een verslag van deze persconferentie vind je vanavond op Feyenoord.nl en via de officiële accounts van de club op Twitter, Facebook en Instagram. Volg de social media kanalen de komende dagen ook voor meer updates vanuit Istanbul. 

 

De aankomst op de luchthaven van Istanbul.  #Feyenoord #fenfey #uel

Een video die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

 

De kids van @kuyt zijn ook mee!  #FENFEY #UEL #Feyenoord

Een foto die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op