Fanshop
Fanshop
AS-ROMA-SJAAL-SUPPORTERS

Gratis sjaal Feyenoord – AS Roma voor nieuwe Legioen-leden

Feyenoord speelt op donderdag 26 februari de returnwedstrijd tegen AS Roma in de knock-outfase van de Europa League. Voor dit duel wordt een speciale wedstrijdsjaal gemaakt, die je gratis in bezit krijgt als jij je nu aansluit bij Het Legioen. Als lid van Het Legioen ben je officieel aan Feyenoord verbonden en steun je direct jouw club! Onder alle aanmelders worden ook nog 2x2 wedstrijdkaarten verloot voor deze nu al historische wedstrijd.
Voordelen Het Legioen
 

Het lidmaatschap van Het Legioen biedt jou diverse voordelen, waaronder voorrang op kaartverkoop voor thuiswedstrijden in De Kuip. Als lid van Het Legioen heb jij bijvoorbeeld, na de seizoenkaarthouders, als eerste de mogelijkheid om wedstrijdkaarten te kopen. Het lidmaatschap biedt jou dus de kans om in het vervolg verzekerd te zijn van wedstrijdkaarten, ook voor Europese krakers als Feyenoord – AS Roma! Andere voordelen van Het Legioen:

  • 11x per jaar het Feyenoord Magazine, een full colour magazine met nieuws, interviews en achtergronden over de club en haar supporters;
  • Een exclusief seizoensgeschenk aan het begin van ieder seizoen;
  • Een seizoenspin (speldje met het jaar van het lidmaatschap aan het begin van ieder seizoen);
  • 10% korting in de Feyenoord Fanshop (ook online)
  • Het recht om mee te beslissen over o.a. het ontwerp van de seizoenkaart en de bestemming van een deel van de gelden van Stichting Het Legioen;
  • Elke thuiswedstrijd kans op een door de aanvoerder gesigneerde wedstrijdbal;
  • 10% korting in De Kuip Eten en Drinken;
  • Diverse andere (kortings)acties speciaal voor Legioenleden.
Betaal slechts € 20 tot het eind van het seizoen


Word nu lid van Het Legioen en betaal tot het einde van het seizoen slechts € 20! Meld je uiterlijk 16 februari 2015 aan via www.feyenoord.nl/legioenaanmelding en gebruik de aanmeldcode ‘ROMA’. Hiermee ontvang je gratis de wedstrijdsjaal (ter waarde van € 15,-) en maak je kans op twee wedstrijdkaarten voor Feyenoord – AS Roma!