Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
05-Kuip%20bij%20avond%204

Gratis met de metro naar De Kuip

Supporters die vrijdagavond de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen sc Heerenveen bezoeken, kunnen zowel tijdens de heen- als de terugweg op vertoon van een wedstrijd- of seizoenkaart gratis met de metro reizen tussen Rotterdam Centraal en Wilhelminaplein. De RET biedt deze mogelijkheid omdat de tram niet over de Erasmusbrug rijdt vanwege werkzaamheden. Tussen Wilhelminaplein en De Kuip kunnen supporters verder reizen met lijn 12 of 23.

Op vertoon van een wedstrijd- of seizoenskaart krijgen supporters van RET- medewerkers een servicekaart op de stations Rotterdam Centraal, Stadhuis, Beurs, Leuvehaven en Wilhelminaplein. Daarmee kunnen zij in- en uitchecken en gebruik maken van de metro.

In verband met werkzaamheden rijdt metrolijn D niet verder dan metrostation Slinge. Het advies is om met de metrolijnen D en E naar metrostation Beurs te rijden en daar over te stappen op de metrolijnen B en C om richting Hoogvliet en Spijkenisse te reizen.

Tram
Voor supporters die vrijdag (deels) per tram reizen, is het zinvol te weten dat Lijn 12 niet de volledige route rijdt in verband met de afsluiting van de Erasmusbrug voor tramverkeer. Dit houdt in dat de tram vanaf 17.30 uur de route P&R Beverwaard tot aan het Wilheminaplein en v.v. rijdt. Na afloop van de wedstrijd rijdt de tram vanaf De Kuip zowel in de richting Wilhelminaplein alsmede P&R Beverwaard .

Na afloop van de wedstrijd worden alle reizigers bij het Wilheminaplein verzocht om lijn 12 te verlaten. Op vertoon van een wedstrijdkaart en/of seizoenkaart kun je bij medewerkers van de RET die bij de poortjes staan een servicekaartje krijgen.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je dag- of seizoenkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23.