visual_uefa_tegenstanders

Goede generale voor Zorya Luhansk

Zorya Luhansk reist deze week met een goed gevoel naar Rotterdam. De aankomende tegenstander van Feyenoord in de Europa League behield afgelopen weekend dankzij een 2-0 zege op Volyn de derde plaats in de Oekraïense Premjer Liha.

Zorya besliste het duel dankzij twee goals kort voor rust. Vladyslav Kulach opende na 39 minuten de score, waarna verdediger Rafael Forster er drie minuten later vanuit een strafschop 2-0 van maakte. Door de overwinning heeft Zorya na elf wedstrijden nu 23 punten, evenveel als nummer twee Dinamo Kiev. De achterstand op koploper Shakhtar Donetsk bedraagt zes punten.

Fenerbahçe speelde in de Turkse competitie opnieuw gelijk, ditmaal thuis tegen Alanyaspor (1-1). Robin van Persie speelde de volledige wedstrijd bij de ploeg van coach Dick Advocaat. De andere tegenstander in de Europa League, Manchester United, komt maandagavond in actie tegen Liverpool.

Kaartverkoop Feyenoord – Zorya Luhansk
Voor de thuiswedstrijd tegen Zorya Luhansk (donderdag 20 oktober om 21:05 uur) geldt een vrije kaartverkoop. Supporters die het duel met Zorya Luhansk willen bezoeken, kunnen maximaal twee kaarten per persoon kopen. Er geldt geen clubkaartverplichting. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 28,60 per stuk. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop