Fanshop
Fanshop
IMG_7678

Gloednieuwe Boardroom in gebruik genomen

De gloednieuwe Boardroom op de eerste verdieping van het Maasgebouw is tijdens De Klassieker van 8 november in gebruik genomen. De besturen van Feyenoord en Ajax waren zodoende te gast in de exclusieve ruimte, evenals de Director Seathouders en hun gasten.

De afgelopen weken is op de plek waar voorheen het Feyenoord Museum huisde hard gewerkt aan de bouw van de splinternieuwe en exclusieve Boardroom. De bestuurskamer is ingericht met luxe fauteuils en een chique wijnbar, die tijdens De Klassieker in gebruik is genomen. Tijdens wedstrijddagen zullen het bestuur van Feyenoord, het  bestuur van de bezoekende club en de Director Seathouders de vaste gasten vormen van de ruimte. Buiten wedstrijddagen is de Boardroom af te huren voor een borrel, diner of  feest tot maximaal 225 personen.

De ruimte heeft een stijlvolle en exclusieve uitstraling met stoere details. De opvallende entree is voorzien van gras en de tekst ‘Geen woorden, maar daden’. De wand met Feyenoord-afbeeldingen en het meubilair, dat voorzien is van het logo van de Rotterdamse club, zorgen voor een echte Feyenoord-uitstraling.

Wilt u de mogelijkheden van het organiseren van een evenement in de nieuwe Boardroom bespreken? Dan kan via de volgende link