Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Sjaals%20winnen

Geslaagde Eerste Paasdag op Street League-velden

De zesde speeldag van de Feyenoord Street League stond in het teken van Pasen. Deze speelronde viel namelijk op Eerste Paasdag, maar dat hield ruim vierhonderd mensen niet tegen om op deze feestdag op pad te gaan.

Sjaalactie
In de rust van de Feyenoord Street League-wedstrijden was er een speciale #MorethanFootball actie op het veld. Op iedere locatie werd er een paasei verstopt en degene die het ei vond, won een sjaal. Maar waar er in de pauze cadeautjes werden weggegeven, gebeurde dat tijdens de wedstrijden zeker niet.

178 doelpunten
Er werd tijdens de zesde speeldag van de Street League 178 keer gescoord. Nog niet eerder werden er zo ‘weinig’ doelpunten gemaakt, maar dat betekent ongetwijfeld dat alle teams nog beter zijn gaan verdedigen!

Street League TV
Feyenoord Street League-presentator Jeremy Sno was aanwezig bij de wedstrijd FC Reyeroord – FC Prinsendijk. Dat spannende duel eindigde in een 7-7 gelijkspel. Bekijk de reportage van Street League TV hieronder.

Programma
Op zondag 22 april, de dag van de bekerfinale van Feyenoord 1, staat de volgende wedstrijddag op het programma. Eind mei wordt de finaledag pas georganiseerd, maar het is nu al mogelijk om je in te schrijven voor het komende seizoen. Dat kan hier!