tapia_visual

Gelijkspel voor Tapia tijdens Copa America

Renato Tapia heeft afgelopen nacht met zijn land Peru een gelijkspel behaald tegen Ecuador: 2-2. In het tweede groepsduel in poule B van de Copa America gaven de Peruanen een 2-0 voorsprong uit handen. Tapia speelde opnieuw de volledige wedstrijd.

In het Amerikaanse Glendale stond Peru, dat de eerste groepswedstrijd had gewonnen van Haïti, al na dertien minuten met 2-0 voor. Dankzij treffers kort voor en kort na rust kwam Ecuador echter toch nog langszij.

Peru heeft nu, net als koploper Brazilië (7-1 tegen Haïti), vier punten uit twee wedstrijden. Beide ploegen ontmoeten elkaar in de nacht van zaterdag op zondag tijdens de laatste groepswedstrijd. Ook Ecuador (twee punten) kan nog door, dat land neemt het op tegen Haïti. De nummers één en twee uit de groep gaan door naar de kwartfinales.