Fanshop
Fanshop
26284660ce61afd2bbf426bdf9ff6ce1_740_0

Geen pendeltreinen bij de stadsderby

Feyenoord-supporters kunnen komende zondag voor en na de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Sparta Rotterdam geen gebruik maken van pendeltreinen van en naar station Rotterdam Stadion. Dit vanwege werkzaamheden aan het spoor.

Supporters die met de trein naar de wedstrijd in De Kuip komen, kunnen uitstappen op station Dordrecht. Tussen 12:00 en 18:00 rijden er stopbussen tussen Dordrecht en Rotterdam Lombardijen. Vanaf dat station kun je lopend naar het stadion. Uiteraard kun je ook reizen via Rotterdam Centraal. Daar vandaan is het mogelijk met de tram (lijn 23 en extra lijn 12) verder te reizen naar De Kuip.

Gratis reizen met RET
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

De vertrektijden van de treinen zijn kort van tevoren te checken op www.ns.nl (ook voor nieuwe en actuele informatie over de werkzaamheden van ProRail).