Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_2188%20(2)

FSV eert Coen Moulijn met plaquette

Adrie Moulijn en clubambassadeur Gerard Meijer hebben maandagmiddag het geboortehuis van Coen Moulijn in het Oude Noorden van Rotterdam bezocht. Aanleiding hiervoor was een onlangs aan de woning bevestigde plaquette, die herinnert aan de legendarische linksbuiten. Dit gedenkteken is in opdracht en op kosten van de Feyenoord Supportersvereniging (FSV) is ontworpen. Op de plaquette staan onder meer de geboorte- en overlijdensjaren van Moulijn, die vandaag (maandag 15 februari) 79 jaar zou zijn geworden.

Adrie Moulijn en Gerard Meijer waren beiden onder de indruk van de plaquette, die is bevestigd aan de voorzijde van het huis waar Moulijn op 15 februari 1937 werd geboren. ‘Dit is een prachtig gebaar’, sprak de weduwe van Coen Moulijn dankbaar. ‘Als Coen eens wist wat er nu nog steeds voor hem wordt gedaan, zou hij ontzettend trots zijn.’

Feyenoord bood supporters maandag de gelegenheid het standbeeld te bezoeken van de in 2011 overleden oer-Feyenoorder, die tussen 1955 en 1972 schitterde in De Kuip.