Succesvolle start van de Feyenoord Trainingsmodule bij S.V. Honselersdijk

Op zondag 14 maart begon de eerste echte Feyenoord Trainingsmodule ‘op locatie’. Het decor was Sportpark De Strijphorst in Honselersdijk, waar ruim 40 kinderen een geslaagde eerste training beleefden.

Hoofdtrainer Obiku kijkt met een goed gevoel terug op de start van de trainingsmodule. “Het was fantastisch om met zoveel jonge, enthousiaste voetballers op het veld te staan in Honselersdijk. Ik kijk er, samen met mijn assistent (Giovanni Hoogendoorn, red.), naar uit om alle deelnemers de komende periode te helpen bij hun voetbalontwikkeling”, aldus de voormalig spits van Feyenoord 1.

Na een korte kennismaking en introductie stonden er enkele pass- en trapoefeningen tijdens op het programma en werd de training afgesloten met een partijvorm. Het deelnemersveld van deze nieuwe serie Feyenoord-trainingen telt op dit moment 44 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, waaronder één meisje. De deelnemers zijn verdeeld over twee trainingssessies en in totaal vier leeftijdsgroepen. De komende weken wordt er onder meer getraind op techniek, passing en positiespel, met afwisselende trainingsvormen.

Wil jij nog aansluiten en de komende weken trainen op de Feyenoord-manier, onder leiding van Mike Obiku? Dat kan! De inschrijving blijft de komende twee weken nog open. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen beschikbaar, dus grijp deze laatste kans en meld je hier aan.