Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Soccer Schools

Internationaal voetbalkamp Salou opnieuw groot succes

Feyenoord Soccer Schools kan wederom terugkijken op een zeer geslaagd verblijf in Salou. Voor het zesde jaar op rij was de Spaanse badplaats decor van een Soccer Camp, traditiegetrouw onder leiding van onder meer Ben Wijnstekers.

Met een gezelschap van ruim zestig personen ging de reis dinsdag van Rotterdam naar Salou, waar nog dezelfde dag werd gestart met de trainingen. Wijnstekers en Ali Rziki hadden op het fraaie complex Futbol Salou een week lang 28 deelnemers onder hun hoede, waaronder ook een voetballende dame. De strandtraining moest vanwege regenval worden gecanceld, maar verder waren de weersomstandigheden uitstekend. Een verslag van de eerste training bekijk je in onderstaande video.

Behalve de trainingen, waarbij het werken aan passing, afwerking, techniek en omschakeling centraal staat, is er in Salou ook altijd de kans om de oefening in de praktijk te brengen. Beide leeftijdscategorieën (Onder 9 en Onder 14) speelden een oefenwedstrijd tegen Tecnifutbol. De jongste deelnemers wisten met liefst 8-1 te winnen, Onder 14 bleek een maatje te klein (5-2). Bekijk een verslag van de oefenwedstrijden hieronder.

De organisatie van Feyenoord Soccer Schools kijkt met een uiterst goed gevoel terug op de zesde editie in Salou en dankt Trainingskampen.nl voor het mede mogelijk maken van het Soccer Camp. Meer beelden zien van het verblijf in Salou? Check dan de pagina’s van Feyenoord Soccer Schools op Facebook en Instagram.