Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Tweede periode FQ-test van start met Feyenoord – PSV

De maand december begint voor Feyenoord zondag met een thuiswedstrijd tegen PSV. Voor de deelnemers aan de FQ-test, waarin de Feyenoord-kennis op de proef wordt gesteld, betekent de topper de start van de tweede periode, waarin iedereen weer kans maakt op mooie prijzen.

Prijs voor eerste periodewinnaar
De eerste periode eindigde vorig weekend met de quiz over Feyenoord – FC Groningen. De heer P. van Dijken kroonde zich tot winnaar van de eerste periode. Daarmee won hij een plek voor twee personen aan de lunchtafel bij de spelers van Feyenoord 1, later dit seizoen.

Wat weet jij van Feyenoord – PSV?
Ook in aanloop naar Feyenoord – PSV bestaat de FQ-test uit zes vragen, qua niveau oplopend van makkelijk naar moeilijk. De vragen gaan over eerdere duels met de Eindhovenaren en spelers die voor beide clubs hebben gespeeld. 

Doe mee en win!
Aan de FQ-test neem je deel als individu, maar je neemt het in het algemeen klassement uiteraard ook op tegen andere Feyenoorders. Daarbij zijn mooie prijzen te winnen, zoals een VIP-arrangement voor een thuiswedstrijd of een lunch met de selectie van Feyenoord. Heb je niet eerder meegedaan? Geen probleem, je maakt elke week opnieuw kans op een prijs en misschien kroon jij je wel tot winnaar van de tweede periode.

Wil je de FQ-test over Feyenoord – PSV spelen? Ga dan nu naar fq-test.feyenoord.nl en test jouw Feyenoord-kennis!

  • #feypsv