Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Beker%20huldiging%20kuip-30

Fotomomenten voor Feyenoord-supporters met KNVB Beker

De bekerwinst van Feyenoord leverde zondag en maandag al vele prachtige plaatjes op van spelers en staf met de gouden ‘Dennenappel’. De club biedt ook de supporters de kans om met de gouden KNVB Beker op te foto te gaan. In dit bericht vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Feyenoord – Sparta Rotterdam
De gouden KNVB Beker is aanwezig bij de laatste thuiswedstrijd van dit Eredivisieseizoen van Feyenoord. Voor het duel met Sparta Rotterdam kunnen wedstrijdbezoekers op de gele zijde zich van 12:00 tot 14:30 uur laten vastleggen met de gouden KNVB Beker.

De blauwe zijde is komende zondag vanaf 12:00 uur voor alle supporters met een geldig toegangsbewijs toegankelijk via poort 42-44. Mindervaliden kunnen om 11:45 uur via poort 25 al naar binnen om als eersten op de foto te gaan met de beker. Na de wedstrijd toont de selectie van Feyenoord 1 de tweede prijs van dit seizoen nog een keer aan het publiek.

Overige supporters
Op maandag 30 april wordt er voor supporters die niet bij de Kortingsdag en wedstrijd tegen Sparta aanwezig konden zijn een extra fotomoment georganiseerd. Dit moment vindt die dag plaats van 16:00 tot 20:00 uur aan de gele zijde van De Kuip. Het stadion is dan toegankelijk via poort 26-34. Mindervaliden kunnen vanaf 15:45 uur via poort 25 het stadion betreden.