Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Fitter met Feyenoord weer van start: meld je aan!

Wil jij in twaalf weken fitter worden en een gezondere, meer energieke leefstijl aannemen? Afgelopen halfjaar gingen 35 deelnemers van de eerste editie ‘Fitter met Feyenoord’ je voor. Jij kunt je nu aanmelden voor de tweede editie van Feyenoords eigen leefstijlprogramma!

Fitter met Feyenoord is een leefstijlcoachingtraject waarin een gezonde en verantwoorde leefstijl wordt gestimuleerd. Gedurende het traject van twaalf weken volg je elke maandagavond een sportieve en uitdagende activiteit of een leerzame workshop, die worden gegeven in samenwerking met het Erasmus MC, Feyenoord Academy en Flexisport. De activiteiten vinden plaats in en rondom De Kuip.

De eerste editie van Fitter met Feyenoord vond plaats van april tot en met juli 2018 en stond in het teken van het 110-jarig bestaan van de club. Vanwege het succes van het project heeft Feyenoord besloten om een vervolg te geven en te starten met een nieuwe editie. Bekijk in de videospeler onderaan dit bericht de reportage van Feyenoord TV over de eerste editie van Fitter met Feyenoord om een impressie te krijgen van het traject.

Doe jij mee?
Wil jij fitter worden via Feyenoord? Check of je aan onderstaande voorwaarden voldoet en schrijf je in via [email protected].

Voorwaarden deelname Fitter met Feyenoord:

  • Mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 30-55 jaar;
  • Woonachtig in Rotterdam of omgeving;
  • Wekelijks beschikbaar op maandagavond (19:00 – 21:00 uur) vanaf maandag 15 oktober 2018 (aftrap) tot en met maandag 21 januari 2019 (afsluiting);
  • BMI (Body Mass Index) hoger dan 25. BMI berekenen? Dat kan hier.

Je kunt kosteloos deelnemen aan Fitter met Feyenoord. We verwachten uiteraard wel je aanwezigheid bij én volledige toewijding aan het traject.

Na aanmelding dient een medische vragenlijst vanuit het Erasmus-MC te worden ingevuld. In totaal is er plaats voor dertig deelnemers, dus wacht niet te lang en meld je aan via [email protected].