Fanshop
Fanshop
AS3I2380

Fit Feyenoord werkt toe naar FC Twente-uit

Giovanni van Bronckhorst mag hopen op de inzetbaarheid van Nicolai Jørgensen en Robin van Persie, zondag in de uitwedstrijd tegen FC Twente. De twee aanvallers trainden woensdag voor de tweede opeenvolgende dag volledig mee met de groep, nadat beiden de stadsderby tegen Excelsior met een blessure aan zich voorbij moesten laten gaan.

Met Jørgensen, Van Persie én de jarige Jens Toornstra op het veld vervolgde Feyenoord op Varkenoord de voorbereiding op het duel in Enschede, waar de vierde competitiezege op rij kan worden behaald. Op de openbare training kon Van Bronckhorst alleen niet beschikken over de langer geblesseerde Jeremiah St. Juste.

Wel ging een deel van de groep eerder terug naar binnen, wat alles te maken had met de wedstrijd van Feyenoord 2 van dinsdag. Justin Bijlow, Bart Nieuwkoop, Eric Botteghin, Tyrell Malacia, Emil Hansson, Sofyan Amrabat, Sam Larsson en Bilal Basaçikoglu kwamen in actie tegen NAC Breda 2, dat in De Kuip met 3-1 werd geklopt. Beelden van die wedstrijd vind je ">hier.

Feyenoord kan zondag tegen de huidige hekkensluiter goede zaken doen in de strijd om de vierde plaats in de Eredivisie. De ploeg kan daarbij bovendien rekenen op de steun van een vol uitvak, dat volledig uitverkocht is. Ben je er niet bij in de Grolsch Veste? Volg alles rondom FC Twente – Feyenoord dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn.