Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
fey-pec-7

Fijne kerstdagen en een gelukkig 2016!

De selectie, staf, directie, raad van commissarissen en alle overige werknemers van Feyenoord wensen alle supporters prettige kerstdagen en een heel gelukkig, gezond, sportief en succesvol nieuwjaar. We hopen met zijn allen de ontwikkeling van Feyenoord op alle fronten een goed vervolg te kunnen geven in 2016!
Gewijzigde openingstijden

In verband met de feestdagen zijn de kantoren van de club van maandag 28 december tot en met vrijdag 1 januari 2016 gesloten. De afdeling Service & Tickets heeft aangepaste openingstijden, die je hier kunt vinden. De openingstijden van de Feyenoord Fanshops tijdens en rondom de feestdagen vind je hier.

Brasserie De Kuip

Brasserie De Kuip is van 24 tot en met 27 december en van 31 december tot en met 3 januari 2016 gesloten. Op 28, 29 en 30 december is de eet- en drinkgelegenheid op de eerste etage van het Maasgebouw geopend volgens de reguliere openingstijden.

Rondleidingen

Feyenoord biedt tijdens de kerstvakantie een alternatieve rondleiding: de Familierondleiding, leuk voor jong én oud! De jongste deelnemers ontvangen een Feyenoord-speurboekje, waarmee ze op speelse wijze het stadion verkennen. De ouders kunnen genieten van de achtergrondverhalen die worden verteld door de rondleiders. Meer informatie over de Familierondleidingen is hier te vinden.

Feyenoord 1

Het eerste elftal hervat op zaterdag 2 januari het seizoen. Op die dag vertrekt de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst naar het Portugese Albufeira voor een trainingskamp. Op zaterdag 9 januari keert de ploeg terug in Nederland.