Fanshop
Fanshop
Feyenoord-Vitesse-11

Fijne feestdagen!

De selectie, staf, directie, raad van commissarissen en alle overige werknemers van Feyenoord wensen alle supporters prettige kerstdagen en alvast een heel gelukkig, gezond, sportief en succesvol nieuwjaar. We hopen met zijn allen de ontwikkeling van Feyenoord op alle fronten een goed vervolg te kunnen geven in 2017!

Terugblik
De kerstdagen lenen zich er bij uitstek voor om eens rustig terug te denken aan alle mooie Feyenoord-momenten van het afgelopen jaar. Hoogtepunten waren uiteraard de bekerwinst en de huldiging op de Coolsingel. De 1-0 overwinning op Manchester United in de Europa League is een blijvende herinnering, terwijl Feyenoord zich vorige week dankzij een uitstekende eerste seizoenshelft voor het eerst in zestien jaar kroonde tot winterkampioen.

Tussen Kerst en oud & nieuw zal via Feyenoord.nl en de officiƫle kanalen van de club op Twitter, Facebook en Instagram uitgebreid worden teruggeblikt op de succesvolle eerste seizoenshelft.

Gewijzigde openingstijden
In verband met de feestdagen gelden voor Feyenoord Service & Tickets, de Feyenoord Fanshops en Brasserie De Kuip de komende periode aangepaste openingstijden. In dit bericht vind je een compleet overzicht hiervan.

Feyenoord 1
Het eerste elftal hervat op maandag 2 januari 2017 het seizoen. Op die dag werkt het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de eerste training van het nieuwe jaar af. Een dag later vertrekt de selectie naar Marbella, om zich daar tot en met zondag 8 januari voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.