#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord
ab3c3d65a359f8d54e71394578643a27_2000_2000.jpg

SPORTIVITEIT EN FAIRPLAY STAAN CENTRAAL TIJDENS OUDER-KINDTOERNOOI

In samenwerking met Lekker Fit! organiseerde Feyenoord afgelopen woensdag opnieuw het jaarlijkse Ouder-Kindtoernooi. Ruim 350 deelnemers, uitkomend in 32 verschillende teams van Lekker Fit! basisscholen uit Rotterdam-Zuid, namen het tegen elkaar op in een groot toernooi bij sv D.R.L., waar sportiviteit en FairPlay centraal stonden.
De jongens en meisjes uit groep 3 en 4 van de Lekker Fit!-klassen namen deel aan het toernooi als onderdeel van het Feyenoord-lespakket dat op verschillende scholen wordt aangeboden. Naast de bekende spelregels waren de FairPlay-regels minstens zo belangrijk tijdens de toernooiwedstrijdjes: elkaars handen schudden, elkaar positief aanmoedigen, complimenten geven en respect hebben voor de beslissingen van de scheidsrechter. Studenten van de opleiding Social Work en Sport & Bewegen waren er ter ondersteuning en uitvoering van het toernooi.

Naast de wedstrijden verzorgde diëtistenpraktijk De Groene Appel voorlichting over gezond eten en drinken en werd natuurlijk een gezonde snack aangeboden om de honger te stillen na het toernooi. Het winnende team ontving een gesigneerd shirt om op te hangen in het klaslokaal. Alle deelnemers kregen als verrassing ook nog een kaartje om in het nieuwe seizoen een thuiswedstrijd te bezoeken.