Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Europese avond in uitverkochte Kuip

Feyenoord – BSC Young Boys is uitverkocht! Daarmee zijn nu écht alle ingrediënten aanwezig voor een ouderwets Europees avondje in De Kuip. De wedstrijd in de Europa League begint donderdag om 21:00 uur.

Een uitverkochte Kuip; Steven Berghuis hoopte er vurig op. De aanvoerder liet gisteren bij Feyenoord TV al weten dat het elftal de steun van alle supporters goed kan gebruiken. ‘Want dit is een cruciale wedstrijd,’ sprak hij. ‘We hopen op de wisselwerking met het publiek en dat hebben we zelf in de hand. Als wij vanaf minuut één onze wil laten zien, gaat De Kuip er vanzelf achter staan.’

Nu de laatste kaarten zijn verkocht, kan Feyenoord dus definitief rekenen op de steun van een volle Kuip. In eigen stadion gaat het team op jacht naar drie belangrijke punten in de strijd om Europese overwintering.

Kom vroeg naar De Kuip!
Kan jij ook niet wachten om donderdag naar De Kuip te komen? Dan is het goed om te weten dat jij en je kameraden al vroeg in de stemming kunnen komen bij het stadion. Zo zijn De Vereeniging en de Legioenzaal al vanaf 17:30 uur geopend draaien meerdere DJ’s het legioen warm voor de aftrap. Alle info vind je hier!

  • #feyyb