Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
website_visual

Feyenoord.nl genomineerd als Website van het Jaar 2016

De officiële website van Feyenoord is genomineerd als Website van het Jaar 2016 in de categorie Sport. In deze categorie zijn twee prijzen te winnen: Beste website en Populairste website. De afgelopen twee jaar werd www.feyenoord.nl verkozen tot Populairste website in de categorie Sport.

Vanaf maandag 26 september (gisteren) tot en met vrijdag 4 november kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete website. Je kunt je stem uitbrengen via deze website. Je maakt dan ook meteen kans op een aantal mooie prijzen.

De website van Feyenoord onderging het afgelopen jaar een aantal veranderingen. Zo heeft Feyenoord.nl tijdens wedstrijddagen een volledig vernieuwd uiterlijk gekregen, dat volledig in het teken staat van ‘Matchday’. Alle wedstrijd gerelateerde berichten van Feyenoords officiële kanalen op Twitter en Instagram worden in een dynamische tijdlijn op een rij gezet. Zo kunnen supporters, onder meer dankzij de exclusieve foto’s en video’s van deze kanalen, online optimaal toeleven naar de eerstvolgende wedstrijd.

Tijdens de wedstrijd worden het live verslag op de social media kanalen en de statistieken van Ortec in de tijdlijn weergegeven, zodat supporters een compleet beeld krijgen van de ontwikkelingen. Ook in de aanloop naar en na afloop van de wedstrijd staat de website in het teken van dat duel, onder meer door het uitlichten van nieuwsartikelen en video’s.

De winnaars van de Website van het Jaar-verkiezing worden bekend gemaakt op donderdag 1 december. Naast Feyenoord.nl zijn onder meer de websites van Ajax, PSV, Go Ahead Eagles en FC Groningen genomineerd.