Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20140925_site_vh_jaar_nb

Feyenoord.nl genomineerd als Website van het Jaar

Feyenoord.nl maakt kans op de titel Website van het Jaar 2014. De officiële website van Feyenoord is een van de tien genomineerde pagina’s in de categorie sport. Van 29 september tot en met 7 november kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op een van de genomineerden. Op 27 november wordt bekend welke website winnaar wordt van deze verkiezing.

De officiële website van Feyenoord heeft vorig jaar een volledige metamorfose ondergaan. Niet alleen kreeg de website een volledig opgefrist uiterlijk, maar ook beschikt de nieuwe officiële online thuisbasis van Feyenoord nu over verschillende nieuwe functionaliteiten. Zo zijn de wedstrijden van Feyenoord te volgen via live statistieken.

De nieuwe website van Feyenoord past helemaal in de huisstijl van de club, die ook al is terug te zien in de vormgeving van onder meer Feyenoord Magazine en het Feyenoord Wedstrijdmagazine. De website Feyenoord.nl blijft voortdurend in ontwikkeling. Feyenoord blijft nieuwe functionaliteiten toevoegen en verbeteringen doorvoeren, om de bezoekers telkens nieuwe ervaringen en optimaal gemak te kunnen bieden.

Stemmen op Feyenoord.nl in de verkiezing van Website van het Jaar kan vanaf 29 september via www.websitevanhetjaar.nl. Naast Feyenoord zijn ook onder meer de officiële websites van Ajax, AZ, FC Utrecht, PSV en de KNVB genomineerd.