Fanshop
Fanshop
IMG_0914

Feyenoorders werken zich in het zweet op Varkenoord

Op een warm en zonnig Varkenoord heeft Feyenoord donderdagochtend verder toegewerkt naar de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding, zaterdag tegen Valencia. De spelers die woensdag in actie kwamen in het besloten oefenduel met RKC Waalwijk liepen rustig uit, terwijl het andere gedeelte van de spelersgroep zich in het zweet werkte.

De oefensessie begon met een lange warming-up. Daarna splitste de groep zich op in twee delen. De spelers die woensdag RKC versloegen, werkten enkele loopvormen af. De anderen speelden eerst een positiespel en vervolgens enkele kleine partijtjes, waarbij de felheid en de wil om te winnen er vanaf droop. Niet alleen bij de veldspelers, ook bij de keepers Justin Bijlow en Pär Hansson, die om beurten het grote doel verdedigden. De andere doelman, Brad Jones, trainde binnen vanwege lichte klachten aan zijn bovenbeen. 

Op Varkenoord was goed te merken dat de zomervakantie begonnen is, want de training werd bezocht door enkele honderden toeschouwers. Zij kregen vele duels, goals en reddingen te zijn, terwijl de spelers na afloop van de sessie alle tijd namen om hen van handtekeningen en foto’s te voorzien.

In aanloop naar het duel met Valencia traint Feyenoord nog één keer. Die sessie vindt vrijdag plaats en is besloten.