Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Do%20ochtend-43

Feyenoorders vermaken zich met voetvolley

Voor de Feyenoorders was de invulling van de ochtendtraining van donderdag al snel duidelijk. De uitgezette veldjes en opgehangen netten konden maar een ding betekenen: partijtjes voetvolley. Ook werd er tijdens de derde veldtraining in Oostenrijk getraind op spelhervattingen. De selectie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst heeft de rest van de dag vrijaf.

Of het nu gaat om een officiële wedstrijd of een potje voetvolley: winnen willen de Feyenoorders altijd. En dus ging het er fanatiek aan toe in het Thermenstadion Bad Waltersdorf, waar de selectie was verdeeld in vier teams die het afwisselend tegen elkaar opnamen. Het enthousiasme van de spelers bleek onder meer uit het luide gejuich op dat niet zelden opsteeg vanaf de veldjes, bijvoorbeeld na een hoogstandje of een behaald punt.

Zo vermaakten de Feyenoorders zich prima tijdens de ochtendtraining. Die kwam na zo’n anderhalf uur ten einde, maar uiteraard niet nadat een van de winnende teams joelend op de foto was gegaan. Vanaf dat moment kregen de aanwezige supporters de kans een handtekening of foto te scoren. Vervolgens sprongen de spelers en staf weer op de mountainbikes, op weg naar een vrije middag in Oostenrijk.

Livebeelden voetvolley
Benieuwd naar de skills van de Feyenoorders bij het voetvolley? Een van de potjes werd live uitgezonden op het officiële Twitter-account van Feyenoord. Terugkijken kan hier. Kijk voor meer beelden van de donderdagtraining in de fotogalerij of op het Instagram-account van de club.