Fanshop
Fanshop
AS3I4458

Feyenoorders trotseren regen op Varkenoord

De maand mei is begonnen, maar een plaatsje in de zon zat er dinsdagochtend niet in op Varkenoord. Ondanks het regenachtige weer stond het langs de lijn van het trainingsveld wederom vol met honderden supporters, die Feyenoord verder zagen toewerken naar de stadsderby van zondag tegen Excelsior.

De vraag is of met name de jongste supporters veel gemerkt hebben van de onophoudelijke regen, zo bezeten volgden zij de verrichtingen van de Feyenoorders op het veld. Tijdens het afwerken werden alle goals met gejuich en bewondering begroet, terwijl ook de keepers Brad Jones, Kenneth Vermeer en Justin Bijlow regelmatig de handen op elkaar kregen.

Na zo’n twee uur werden de supporters beloond voor hun aanwezigheid en steun. Spelers en staf namen na afloop van een intensieve training de tijd om zoveel mogelijk handtekeningen uit te delen, op de foto te gaan en selfies te maken. Het zorgde er voor dat de supporters niet alleen drijfnat, maar ook met een grote glimlach op het gezicht huiswaarts keerden.

Ook morgen (woensdag) hebben supporters de kans om de training van Feyenoord te bezoeken. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst traint om 10:30 uur voor het laatst deze week openbaar. Na de rustdag van donderdag zijn de trainingen van vrijdag en zaterdag besloten. Zondag wacht om 14:30 uur het uitduel met Excelsior, en bij winst is Feyenoord kampioen van Nederland.

Een fotoverslag van de dinsdagtraining vind je in de galerij. Meer beelden zien van de training? Bekijk dan de stories op het officiële Instagram-account en het officiële Snapchat-account (feyenoord_snap) van Feyenoord.