Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
oger-1

Feyenoorders strak in het pak

De selectie van Feyenoord begint goed gekleed aan het nieuwe seizoen. Nadat de selectie eerder al zeer te spreken was over de nieuwe wedstrijdtenues van adidas, kregen spelers en staf dinsdag hun nieuwe clubkostuum aangemeten. Dat gebeurde in de Oger-store in Rotterdam, waar aan het begin van de middag de spelersbus van Feyenoord voor kwam rijden.

In totaal is Oger een half jaar bezig geweest met het ontwikkelen van de clubkostuums, wat in samenspraak met de staf van Feyenoord gebeurde. Eind vorig seizoen werden de maten van de spelers al opgemeten door medewerkers van Oger, waarna het productieproces drie maanden in beslag nam. Dinsdag bleek dat dit zeer zorgvuldig was gebeurd, want de pakken van de spelers en trainers zaten als gegoten.

Oger heeft dit jaar gekozen voor een kostuum in de kleur ‘midnight blue’. ‘Dat is het aller donkerste blauw dat bestaat, het oogt bijna zwart’, vertelde Oger-directeur Sander Lusink. Het pak wordt gecompleteerd door een zwarte stropdas met de F van Feyenoord erop en een lichtblauw shirt. Als detail hebben alle spelers en trainers hun eigen initialen klein op de voorzijde geborduurd.

‘Dit pak is niet te flamboyant, maar heeft wel een krachtige uitstraling’, vervolgde Lusink. ‘Naar onze mening past dit ontwerp daarom heel goed bij Feyenoord.’ De spelers waren zeer te spreken over de nieuwe clubkostuums, die zij onder meer dragen na afloop van alle thuiswedstrijden en bij officiële gelegenheden. Trots gingen ze daarom voor de Oger-store gezamenlijk op de foto in hun nieuwe kostuums, voordat de spelersbus weer vertrok richting De Kuip.