Fanshop
Fanshop
oger-7

Feyenoorders stijlvol het nieuwe seizoen in

De selectie van Feyenoord gaat stijlvol gekleed het nieuwe seizoen in. Spelers en staf brachten vrijdagmiddag het traditionele bezoek aan de Oger-store in Rotterdam, waar de nieuwe clubkostuums voor het seizoen 2015-2016 werden aangemeten.

Kort na aankomst van de spelersbus bij Oger in hartje Rotterdam, ondergingen de Feyenoorders een complete metamorfose. Kwamen de spelers onder grote belangstelling van omstanders nog binnen in hun trainingsoutfit, enige tijd later kwamen ze strak in pak weer naar buiten. Voor de ingang werd vervolgens de traditionele groepsfoto met de complete selectie gemaakt.

De Feyenoord-selectie gaat komend seizoen gekleed in een antraciet grijs kostuum met daaronder een wit overhemd. Daarbij hoort een donkerblauwe das, met de F van Feyenoord erop. Leren zwarte schoenen maken het kostuum compleet. ‘Een ingetogen en chique pak, met een paar mooie deatials’, zo omschrijft Sander Lusink, Brand Director van Oger, het nieuwe clubkostuum.

‘Elk jaar opnieuw kijken we uit naar het bezoek van Feyenoord’, vervolgde Lusink. ‘Het afgelopen half jaar zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van het pak. Daarbij houden we rekening met wat we in het verleden voor Feyenoord hebben gemaakt, terwijl ook de wensen van de club zelf uiteraard worden meegewogen. Over het eindresultaat ben ik erg tevreden, ik vind het een smaakvol kostuum. Ook de Feyenoorders zelf ogen enthousiast en dat is uiteraard het belangrijkste.’

 

Video: spelers en staf van #Feyenoord op bezoek bij #Oger #Rotterdam voor de nieuwe clubkostuums.

Een video die is geplaatst door Feyenoord (@feyenoord.rotterdam) op