Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoorders melden zich voor start nieuwe seizoen

De spelers van Feyenoord hebben zich maandagochtend gemeld voor de start van het nieuwe seizoen. Op het programma staat de eerste training onder leiding van Arne Slot, die plaatsvindt op Varkenoord. De nieuwe hoofdcoach geeft later op de dag ook zijn eerste persconferentie in Rotterdamse dienst, waarbij ook aanwinst Guus Til aansluit.

Tussen acht en negen uur vanochtend druppelden de Feyenoorders binnen op 1908, waar nog net geen maand geleden het vorige seizoen werd afgesloten. De vroege startdatum van het nieuwe seizoen heeft alles te maken met de voorrondes van de Europa Conference League, waarin Feyenoord al over dik een maand moet aantreden.

 

Nieuwe gezichten
Hoewel er met de EK-gangers Steven Berghuis (Oranje), Orkun Kökcü (Turkije) en Róbert Bozeník (Slowakije) drie spelers ontbreken, begint Slot maandag met een grote groep. Die bestaat bovendien uit twee nieuwe gezichten: de van Spartak Moskou gehuurde Guus Til en Franco Antonucci, die vorig jaar zomer werd aangetrokken en afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Volendam speelde.

Daarnaast sluiten ook de jeugdspelers Antoni Milambo, Devin Remie, Lennard Hartjes, Denzel Owusu en Sem Valk aan. Verder keren Wouter Burger, Marouan Azarkan, Naoufal Bannis, Jordy Wehrmann, Sondre Skogen, Ramon Hendriks en Dylan Vente terug van een verhuurperiode.

 

#SlotStart: volg alles via social media
Nieuwsgierig naar de eerste training? Volg alle updates via Twitter en Instagram. De persconferentie van Arne Slot en Guus Til is vanaf 14:30 uur live te volgen op het officiële YouTube-kanaal van de club.