Fanshop
Fanshop
Bilal

Feyenoorders laden batterij op tijdens vakantie

Na de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen in de play-offs van eind vorige maand kwam het seizoen 2014-2015 voor Feyenoord ten einde. Dat betekende het begin van de zomerstop, die door de spelers kan worden aangegrepen om te herstellen van het lange, voorbije seizoen en de batterij op te laden voor een nieuwe jaargang.

Tot de eerste training van het seizoen 2015-2016 op zondag 28 juni aanstaande geniet de Feyenoord-selectie van een vakantie. Een aantal spelers laat met enige regelmaat zien hoe deze wordt doorgebracht, door foto’s en filmpjes via hun Instagram-account te delen. Zie hieronder een overzicht van de leukste posts tot dusver. Het officiële account van Feyenoord op Instagram is instagram.com/feyenoord.rotterdam. Dit account volgt (alleen) alle officiële accounts van de spelers.

 

Beachh ️

Een foto die is geplaatst door Wessel Dammers (@w.dammers) op

Voetbal laat hem nooit helemaal los, zo lijkt Wessel Dammers met bovenstaande foto te willen zeggen. Ook op het strand mag de bal niet ontbreken.

 

Marrakech

Een foto die door svenvanbeek is geplaatst op

 

@basacikoglu_official @mo.afghaan @ttdv21 #Marrakech #MayaBay! ️

Een foto die door svenvanbeek is geplaatst op

Sven van Beek en Bilal Basaçikoglu laten vanuit Marrakech weten dat alles naar wens is en hebben gezelschap gekregen van onder meer Tonny Vilhena.

 

Een foto die is geplaatst door Rodny Lopes Cabral (@rlopescabral) op

Ook Rodny Lopes Cabral zit er tijdens de vakantie warmpjes bij, zo blijkt uit deze foto vanuit de woestijn die hij met zijn volgers deelde.

 

Good Afternoon

Een foto die is geplaatst door Khalid Boulahrouz (@boulahrouz81) op

Kort voordat Khalid Boulahrouz deze fraaie vakantiebestemming bereikte, bedankte de vertrekkende verdediger via Instagram alle Feyenoord-supporters voor hun steun dit seizoen. ‘Aan iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt, hoop dat jullie mooie tijden gaan beleven en succesvolle jaren tegemoet gaan met Feyenoord. All the best, good luck!’

 

Een foto die is geplaatst door KEA (@kea_8) op

Na alle meters die hij dit seizoen maakte op het middenveld, gunt Karim El Ahmadi zijn benen de nodige rust.

 

O melhor de mim... "The best of me"

Een foto die is geplaatst door Colin Kazim-Richards (@manlikecolinkazimrichards) op

De kinderen van Colin Kazim-Richards zijn al even stoer als hun vader!

Voor captain Jordy Clasie nog geen wit strand of een blauwe zee, maar de laatste loodjes met Oranje. De middenvelder, afgelopen vrijdag basisspeler tegen de Verenigde Staten, bereidt zich samen met ploeggenoot Kenneth Vermeer voor op de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Letland van komende vrijdag.