Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
15733f7dc53a0c4bb8b2356b47821d47_740_0

Feyenoorders in actie tijdens Dirk Kuyt Testimonial

Diverse huidige en oud-spelers van Feyenoord maken op zondag 27 mei 2018 hun opwachting in De Kuip tijdens de Dirk Kuyt Testimonial. Dat vertelt de 37-jarige Katwijker vandaag (zaterdag) in een interview met De Telegraaf.

Drie teams
Kuyt, die vorig seizoen na het veroveren van de landstitel zijn carrière als profvoetballer beëindigde, speelt eind mei zijn afscheidswedstrijd. In gesprek met de ochtendkrant vertelt de voormalige aanvaller meer over het programma, dat om 14:00 uur begint. ‘Er spelen die dag drie teams: een mix van het huidige en ’oude’ Feyenoord, een selectie van Oranjespelers van vooral de WK’s van 2010 en 2014 én de ’Vrienden van Dirk’, een samengestelde ploeg van spelers van FC Utrecht, Liverpool en Fenerbahçe.’

Kalou terug in De Kuip
Het programma omvat meer dan de onderlinge wedstrijden tussen die teams. ‘We zijn bezig om er iets prachtigs van te maken, maar daar kan en wil ik nog niet te veel over zeggen,’ stelt Kuyt, die al veel oud-ploeggenoten heeft uitgenodigd, waaronder een aantal met wie hij bij Feyenoord samenspeelde. ‘Ik ben er trots op dat Thomas Buffel, Patrick Lodewijks, Rick Karsdorp, Salomon Kalou, die eigenlijk nooit echt afscheid hebben kunnen nemen van de Feyenoord-fans, dat alsnog kunnen doen,’ aldus Kuyt, die ook toezeggingen heeft van onder meer Giovanni van Bronckhorst, Jerzy Dudek en Steven Gerrard.

Kaartverkoop
Seizoenkaarthouders van Feyenoord krijgen als eerste de kans om kaarten te kopen voor de Dirk Kuyt Testimonial. De kaartverkoop gaat op vandaag (zaterdag 31 maart) om 11:00 uur van start en verloopt volledig via de Feyenoord Ticketshop. Vanaf dat moment kun je ook een speciale Feyenoord-editie van het door Jaap de Groot geschreven boek over ‘het geloof in succes’ van Dirk Kuyt (verschijning op 14 mei) bestellen in de voorverkoop.

Alle informatie over de kaartverkoop en de verkoop van het boek lees je op www.feyenoord.nl/kuyt. Kuyt heeft ervoor gekozen om drie goede doelen aan zijn wedstrijd te koppelen: de Dirk Kuyt Foundation, de Feyenoord Foundation en Support Casper.