Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20140929_std_nb

Feyenoord–AS Roma: seizoenkaarthouders twee weken voorrang en korting

Vanaf vandaag (woensdag) hebben seizoenkaarthouders ruim twee weken de tijd om hun eigen plaats terug te kopen voor de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma op donderdag 26 februari in De Kuip. De eigen plaats is daarbij exclusief voor de seizoenkaarthouder gereserveerd, waardoor er geen tijdsdruk is op het kopen van een kaart. Dat betekent dat voor seizoenkaarthouders tot en met donderdag 22 januari hun eigen plaats in het stadion gereserveerd is.

Er is wel een aantal uitzonderingsgroepen die hun eigen plaats niet kunnen terugkopen (vanwege ontvangst uitsupporters en UEFA-reglementen). Daarover zijn de betreffende supporters de afgelopen periode uitgebreid en persoonlijk per e-mail of per brief geïnformeerd. Op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie vind je alle informatie over de kaartverkoop voor Feyenoord - AS Roma. Deze wedstrijd begint op donderdag 26 februari om 21.05 uur.

LET OP: Tijdens het inrichten van het verkoopproces bleek dat door een technisch mankement bij het terugkopen van de eigen plaats, het vak en eventuele rij- en stoelnummer van de eigen plaats niet worden weergegeven in de online ticketshop. Tijdens de werkzaamheden om dit probleem te verhelpen hebben oplettende seizoenkaarthouders dinsdagavond al een kaart kunnen kopen. Deze kaarten zijn geldig. Het probleem is helaas nog niet verholpen, excuses voor het ongemak.

Wel kunnen wij garanderen dat de stoel die je terugkoopt (als je op 'Eigen plaats' klikt) de juiste stoel is (jouw eigen stoel). In de orderbevestiging die je ontvangt na betaling, staat het vak en eventuele rij- en stoelnummer wel vermeld.

Als het terugkopen van je eigen plaats niet lukt of je durft het niet aan om een stoel terug te kopen zonder dat je exact ziet om welke het gaat, vul dan het bestelformulier in op www.feyenoord.nl/eigenplaats. Wij maken dan een reservering voor je en sturen de kaart naar je op.